Uusi Polaris 2025 -moottorikelkkamallisto nyt myynnissä

Polaris on julkistanut uuden 2025 -malliston mahtavilla uutuuksilla ja parannuksilla. Uudessa 21 mallin mallistossa on viisi mallia, joita voi rakentaa oman maun mukaan. Tämä SnowCheck Select mahdollisuus on voimassa 5.-27.3.2024. 

Polaris tarjoaa kaikkiin Factory Choice varustettuihin 2025-malleihin Show Check -edun 5.3.-14.4. Factory Choice tarkoittaa, että olemme valinneet pohjoismaiseen mallistoon suosituimmat varusteet jo tehdasasennettuna.

Polaris SnowCheck 2025 -malleihin (vaihtoetu tai alkuperäisiä lisävarusteita edun arvolta)

  • 2-tahti mallit 1000€ sis.alv 24%
  • 4-tahti mallit 500€ sis. alv 24%
  • Etu on voimassa 5.3.-14.4.2024 (Select mahdollisuus 27.3.2024 saakka)
  • Etua ei voi yhdistää muuhun tarjoukseen

Polaris SnowCheck 2024 -malleihin (vaihtoetu tai alkuperäisiä lisävarusteita edun arvolta)

  • 2-tahti mallit 2000€ sis.alv 24%
  • 4-tahti mallit 1000€ sis. alv 24%
  • Etu on voimassa 1.3.-31.5.2024 aikana tehtyihin kauppoihin (varastokappaleet)
  • Etua ei voi yhdistää muuhun tarjoukseen

Polaris hyöty-, perhe-, ja -ammattikäyttömallit

Täysin uusi leveätelainen Matryx 650 Titan Nordic Pro 155” on suunniteltu ensisijaisesti pohjoismaisille markkinoille.

Uusi Titan on entistäkin monipuolisempi ja erityisesti sen ajo-ominaisuuksiin on panostettu todella vahvasti. Malli on nyt entistäkin kompromissiton ja sen ajo-ominaisuudet myös vaihtelevilla reiteillä ovat kevyet ja ensiluokkaiset. Varsinkin leveätelaiselle mallille. Siinä on uusi tehokas ja bensapihi Patriot 650 -moottori, uusi Backtrak-taittoperätelasto, entistäkin korkeampi maavara ja uudet Trail Breaker -sukset. Olemme valinneet myös tähän malliin todella laadukkaat pikasäädettävät Fox QS3 Clicker -iskunvaimentajat. Myös 7S GPS Navi -näyttö, tavarateline ja vetokoukku on vakiovarusteena. Tässä mallissa on tietenkin hidas ja nopea vaihde eteen sekä peruutus. Tarjolla on myös runsaasti pikakiinnitteisiä Lock&Ride-lisävarusteita.

Mallistossa on myös nelitahtinen täysin varusteltu levetelainen Titan S4 Adventure 155” -malli ja myös siinä hintaan sisältyy Fox QS3 -iskunvaimennus. Lisäksi Titan Adventure -mallissa on vakiovarusteena lisäistuin, tavaraboxi ja vetokoukku.

Hyöty-ja perhekelkkailuun muita malleja tarjolla ovat suosiotaan nopeasti kasvattavat Nordic Pro 650 146 ES/7S ja nelitahtinen Nordic Pro S4 146 ES/7S. Nordic Pro 146 -mallien vakiovarustelu todella kattava ja myös näissä malleissa on erinomaisen hyväksi todettu Fox QS3 -iskunvaimennus.

Tervetuloa koeajolle niin saat varmuuden ostopäätökseesi.

Polaris HighPerf -reittimallit

Indy-mallistoon tulee neljä uutta mallia vuodelle 2025.

Huippusuosittu XCR 650 136” saa rinnalleen todella nopean, ehkä markkinoiden nopeimman, 9R XCR 136” ES/7S -mallin. Sen tehoresurssit riittävät varmasti kaikkein vaativimmille kuskeille. 9R Race Mod moottori on erittäin tehokas ja kierrosherkkä. 9R XCR omaa lisäksi jo XCR 650 -mallista testimenestystä saaneet ominaisuudet kuten huippuluokan jarrut, WER 2” Clicker -iskunvaimennuksen, Matryx -ajoergonomian, keveyden, kestävyyden ja ketteryyden.

UUTUUS! Indy VR1 DYNAMIX 137” ES/7S -mallisto.

Moottorivaihtoehdot ovat Patriot 650, Partriot 850 ja huipputehokas turbo BOOST. Dynamix-malleissa on IMU tietokoneohjattu Semi Active jousitus/iskunvaimennus. Patentoitu IMU-yksikkö kerää kelkan liikkeiden tietoja (kallistumia, nopetta, jarrutuksia ym.) ja ohjaa sitten kaikkien neljän iskunvaimentimen toimintoja erilaisten liikkeiden perusteella ja optimoi näin parhaan mahdollisen ajokokemuksen. Järjestelmän 7S-näytöltä voi valita tarvittavan asetuksen; Comfort, Rally tai Extreme. Jokainen asetus on esiohjelmoitu erinopeuksille ja rettityypeille. Sinä ajat ja Dynamix hoitaa loput. Voit sitten seurata iskunvaimentimien toimintoja ja keskipakoisvoimia 7S-näytöltä.

Polaris Switchback -mallit

Reittillä kelkkailua vai takametsien seikkailua?

Switchback Assault 146” ES/7S tarjoaa optimoidun 50/50 mahdollisuuden monipuoliseen ja huippu-urheilulliseen kelkkailuun. Moottorivaihdot vuodelle 2025 ovat UUSI 9R Race Mod, Turbo Boost tai Patriot 650. Switchback Assault -malleissa on huippuluokan WER 2” Clicker kaasuiskunvaimennus, Martryx-tekniikka ja -ergonomia ja luokkansa paras vakiovarustus sis. sähkökäynnistyksen ja 7S GPS Navi -näytön. Lisävarusteena on saatavana pikakiinnitettävä lisäistuin, jolloin myös esimerkiksi lapset voivat osallistua talven parhaisiin tähtihetkiin!

Markkinoilla on myynnissä myös vielä edullisia MY24 Switchback SKS / SP 146 ES malleja.

Polaris RMK – Syvän lumen hallitsija.

Polaris RMK – Rocky Mountain King on todella nimensä veroinen ja hallitsee syvän lumen markkinoilla. Viime vuonna SledTrax -estissä RMK 9R Khaos Slash 146 voitti ylivoimaisesti ja tämän vuoden SledTrax-testissä voittovuorossa 600cc-luokassa oli RMK 650 Khaos Slash 146.

USA:n Hillclimb Jackson Hole MM kisoissa Polaris / Keith Curtis on hallinnyt ylivoimaisesti. RMK-kehityksen taustalla on RMK ikoni Chris Burandt.

Vuodelle 2025 etumatka vain kasvaa, kun Polaris-mallit kevenee entisestään jopa 3,2kg, mikä tuo entistäkin nopeamman nosteen lumelle. Esimerkiksi 9R Pro RMK kuivapaino on nyt arviolta vain 188kg. Malliston perustana on RMK Khaos Slash, Pro RMK ja RMK SP mallit. Moottorivaihtoehtoja on Patriot 650, Patriot 850, 9R Race Mod ja BOOST.

Ohjelmassa on kolme Select-mallia, joita voi rakentaa.

Kaikissa Polaris 2025 -malleissa on VIIDEN VUODEN TAKUU  

(ei 600 Racing)

Lue lisää viiden vuoden moottorikelkkatakuusta täältä.

Selaa Polaris 2025 Snowcheck -esitettä: