Alk. 19 990 € + tk. *
* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.
INDY Adventure

Kelkkaretkeilyä, suorituskykyä ja seikkailua kahdelle

INDY Adventure on varustettu kahden hengen kelkkailuun.

Reittimallit

Mallit

INDY Adventure

Valitse moottori
Tax // Model Engine
Moottori
Väri
Mittaristo

PROSTAR S4 INDY Adventure 137

Alk. 19 990 € + tk. *
ProStar S4
Shadow Gray / Black
7S Display
INDY®
INDY Adventure
Alk. 19 990 € + tk. *
Performance

Suorituskykyä talven parhaisiin kokemuksiin.

Aja reitillä yksin tai matkustajan kanssa. INDY Adventure tarjoaa mukavuuden ja hallinnan reitteillä navigoimiseen. Koe talven parhaat tähtihetket.
Pro-CC telasto
Polaris Race IFS etujousitus ja PRO-CC telasto on loistava kombinaatio nopeaan ja haasteelliseen reittiajoon. PRO-CC telasto on mallia kytketty ja hyvin säädetyn jousituksen ansiosta ajaminen on hallittua ilman turhia pohjaamisia.
Moottorivaihtoehdot juuri sinun ajotyyliisi.
Valitse joko taloudellinen ja tehokas 650 Patriot, jossa on välitön kaasuvaste, tai ProStar S4 4-tahtimoottori pitkällä toimintasäteellä ja pidemmällä huoltovälillä.
Kuljettajakeskeinen suunnittelu. Helppo hallinta.
INDY Matryx-alustalla on reittiajajan unelma. Kapea ohjaamo parantaa kuljettajan yhteyttä kelkkaan, mikä auttaa sinua liikkumaan kelkassa tarkkuutta vaativilla reiteillä.
Design

Maksimaalisen nautittavaa kelkkailua.

Kun rakennamme kelkan, rakennamme sen olemaan paras kelkka jokaiseen ajotyyliin. Ei pelkästään erilainen tarra tai nimi. Jokaista INDY Adventure -kelkan osaa tarkastellaan huolellisesti, jotta se tarjoaisi parasta mahdollista hallintaa ja käsittelyä reiteillä.
FOX QS3 Clicker iskunvaimennus
Korkeatasoisen ja Clicker-pikasäädettävän FOX QS3 kaasuiskunvaimennuksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa (testivoittotasoa).
Valinnainen ProStar S4 -moottori
Uusi ProStar S4 tarjoaa helppoa ja kevyttä ajettavuutta energisellä suorituskyvyllä, jota vain Polaris voi tarjota. Moottori on suunniteltu helposti huollettavaksi ja pitkiksi huoltovälit pitkiksi.
Polaris Race IFS
Täydellinen tasapaino, hallittavuus ja ohjattavuus, jokaiseen vauhtiin ja tilanteeseen.
Technology

Alan johtava teknologia

Polaris-moottorikelkat johtavat tietä teknologiassa, joka parantaa ajokokemustasi. Teknologia on suunniteltu auttamaan sinua suunnittelemaan ajoreittejä, seuraamaan ryhmääsi ja näkemään reitin hämärästä aamunkoittoon.
Led ajovalo ja takavalo valaisee ajosuunnan kirkkaasti ja selkeästi.
Suunnittele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS Ride Command tekniikan avulla. Turvallisuutta, hauskaa ja nykyaikaa 7″ kosketusnäytöllä.
Termostaattiohjatut kahvojen ja kaasukahvan lämmitykset on helposti säädettävissä haluamaasi lämpötilaan.