Alk. 20 490 € + tk. *
* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.
ProStar S4 TITAN Adventure

Nelitahtinen tehokkuus. Leveätelaisen kyvykkyys.

Optimaalinen ajoergonomia tarjoaa vertaansa vailla olevan ajon hallinnan kaikkein äärimmäisissä maastoissa ja olosuhteissa.

Hyötykäyttö-/Vapaa-ajan mallit

Mallit

ProStar S4 TITAN Adventure

Valitse moottori
Tax // Model Engine
Moottori
Väri
Mittaristo

PROSTAR S4 TITAN Adventure 155

Alk. 20 490 € + tk. *
ProStar S4
Onyx Black
MessageCenter Display
TITAN®
ProStar S4 TITAN Adventure
Alk. 20 490 € + tk. *
Performance

Leveä tela - enemmän hyötykäyttöominaisuuksia!

Suunniteltu vetämään rekiä ja kuljettamaan varusteita ja matkustajia, Polariksen Widetrack-moottorikelkoissa on 51 cm leveä telamatto maksimaalisen etenevyyden ja pidon varmistamiseksi.
Rakennettu hallintaan
AXYS muotoilu asettaa kuljettajan aina avainasemaan. Kaikissa ajotilanteissa ja ajo-olosuhteissa.
ProStar S4 -moottori
ProStar S4 -moottori tarjoaa eloisaa suorituskykyä, hyvän polttoaineen toiminta-alueen ja pitkät huoltovälit 4-tahtisen luotettavuuden ansiosta.
Syvän lumen kantavuus ja reitillä pito
Monipuolinen Cobra telamatto mahdollistaa vaivattoman ajon syvillä lumilla ja tarjoaa loistavan pidon myös reittiajossa. Siinä on kestävä ja jäykkä telaharja, jonka avulla saavutetaan mahdollisimman hyvä pito.
Design

Monipuolisuutta työhön tai vapaa-aikaan

TITAN Adventure on suunniteltu tarjoamaan ihanteellisen yhdistelmän työ- ja vapaa-ajan ominaisuuksia, jotta saisit talvesta kaiken irti.
Kaikki mukaan
Tässä kelkassa on vakiovetokoukku, enintään 38,5 kg integroitu tavarateline ja säilytyslaatikko, jotka auttavat sinua suoriutumaan tehtävistäsi tehokkaammin. Lisäksi Polaris suunnittelemat lisävarusteet mahdollistavat TITANisi varustamisen päivän vaatimusten mukaisesti.
FOX QS3 Clicker iskunvaimennus
Korkeatasoisen Clicker-pikasäädettävän FOX QS3 kaasuiskunvaimennuksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa (testivoittotasoa).
Lisääntynyt tuulensuojaus
Leveätelaisten kelkkojen kuskit tietävät, että olosuhteet eivät määrää missä tai milloin ajat. Korkea tuulilasi ja matkustajan käsisuojat lisämukavuuden saavuttamiseksi kylminä päivinä.
Jaa hauskuus
Titan varustettuna pikakiinnitteisellä Lock & Ride 2-hengen istuimella, jossa on integroidut kädensijojen lämmittimet ja RCA-ulostulo tuo lisämukavuutta. Ota kaverisi mukaan.
Technology

Luotettavaa laatua jokaista talvitehtävää varten

TITAN on suunniteltu etenemään reitillä tai reitin ulkopuolella luottavaisesti ja ketterästi.
Taittoperäisen telaston ansiosta ajo-omianuudet ja ketteryys on saatu todella toimivaksi sekä reitillä että syvillä lumilla. Ajaminen ja etenevyys on vaivatonta kaikissa olosuhteissa.
TITAN on varustettu alan standardien mukaisella Gripper-suksella, joka tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän kantavuutta ja reittisuorituskykyä.