* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.
Pro RMK

Äärimmäinen kyvykäs tekniseen ajoon

PRO RMK tarjoaa tasapainoista ja tarkkaa suorituskykyä syvälumissa ja jyrkkämäkisissä olosuhteissa.

Syvän lumen mallit

Mallit

Pro RMK

Valitse moottori
Tax // Model Engine
Moottori
Väri
Mittaristo

9R PRO RMK 165

Alk. 24 990 € + tk. *
Patriot 9R
Marmalade Orange
7S Display

9R PRO RMK 155

Alk. 23 990 € + tk. *
Patriot 9R
Storm Gray / Indy Red
7S Display
RMK®
Pro RMK
Alk. 23 990 € + tk. *
Performance

Paras vuoristomalli nyt entistäkin parempi ja kevyempi

PRO RMK tarjoaa välittömän nosteen ja salamannopean kaasuvasteen. Vuoden 2025 Boost- ja 9R PRO RMK -mallit ovat noin 3,2 kg aikaisempaa kevyempiä ja niissä on uudelleensuunniteltu kaasunhallinta, noin 2,54 cm matalampi istuin, parannetut astinlaudat sekä kevyempi ajovalo. Siis entistäkin parampi ajoergonomia.
Kuljettajakeskeinen suunnittelu. Helppo hallinta.
Matryx RMK -alusta sisältää kapean istuimen, tankin ja konsolin, jotka parantavat kuljettajan yhteyttä moottorikelkkaan, kun taas kapea runko mahdollistaa paremman ketteryyden ja vähemmän vastusta lumessa. Uusi istuimen muotoilu ja astinlaudat parantavat edelleen kuljettajan liikkuvuutta ja ergonomiaa, kun taas uusi kaasujärjestelmä edistää myös ajotuntumaa.
Nopea lumelle nousu. Tarkka hallinta.
PRO RMK telaston tasapainoinen ja optimoitu geometria sekä liukurunkorakenne tekevät Polaris RMK malleista lajinsa huippuja. Jäykkä rakenne edesauttaa teknisen ajon ominaisuuksia. Saatavana 155 ja 165 pituuksina.
Valitse moottori
Kolme moottorivaihtoehtoa. Valitse armottoman kiihtyvä Patriot 850, erittäin kierrosherkkä ja tehokas Race Mod Patriot 9R tai turboahdettu Patriot Boost.
Design

Äärimmäisen hyvä ajon hallinta syvän lumen ajossa, takametsissä ja jyrkkärinteisessä maastossa

Kun rakennamme kelkan, optimoimme sen kullekin ainutlaatuiselle ajotyylille. Ei pelkästään eri tarra tai nimi. Jokaista osaa tarkastellaan huolellisesti, jotta se täyttää kuljettajan tarpeet. Vuodelle 2025 olemme tehneet hienosäätöjä tarjotaksemme vielä paremman ajokokemuksen takamaastossa.
QuickDrive2
Quick Drive on alan kevyin voimansiirtotekniikka. QD vähentää liikkuvia massoja ja lisää kaasuun reakointia. QD2 on vielä 10% nopeammalla reakoinnilla.
RMK® REACT -jousitus™
RMK React -jousitus on kehitetty syvänlumen ajossa tarvittaviin nopeisiin liikkeisiin. Ajaminen on hallittua ja ohjaaminen kevyttä ja tarkkaa. Raideväli on säädettävissä 36-38" välille, kallistuksenvakaaja estää äkilliset liikkeet. Takoalumiini komponentit parantaa kestävyyttä, lisää osien jäykkyyttä ja vähentää painoa.
Technology

Alan johtava teknologia

Polaris-moottorikelkat johtavat tietä teknologiassa, joka parantaa ajokokemustasi. Teknologia on suunniteltu auttamaan sinua suunnittelemaan ajoreittejä, seuraamaan ryhmääsi ja näkemään reitin hämärästä aamunkoittoon.
Valitse kahdesta iskunvaimenninvaihtoehdosta. Huippuluokan Walker Evans Velocity -iskunvaimentimet ovat parhaimmillaan erilaisissa vuoristo-olosuhteissa. Niissä on lisäsäiliöt lisääntyneen öljykapasiteetin varmistamiseksi, jotta suorituskyky ja kestävyys säilyvät koko päivän, sekä puristussäätimet hienosäätöön. Walker Evansin kevyet monotube-iskunvaimentimet ovat vakiona ja niissä on yksinkertainen ja kestävä yksiosainen muotoilu.
Suunnittele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS Ride Command tekniikan avulla. Turvallisuutta, hauskaa ja nykyaikaa 7″ kosketusnäytöllä.
Keskitetty jäähdytysjärjestelmä pitää moottorin jäähdytyksen toivotulla tasolla estäen samalla jään ja lumen kerääntymisen telastoon.