* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.
INDY XCR

Kilpailuista ammentava kehitys ja suorituskyky kohtaa haastavimmat reitit

Menestys on todistettu haastavimmilla enduro, cross country ja sprint radoilla. XCR on suunniteltu kuljettajille, jotka vaativat maksimaalista suorituskykyä. Vuodelle 2025 on tarjolla INDY XCR Patriot 9R:n vaihtoehdolla, joka tarjoaa voittamattoman kaasuvasteen ja kiihtyvyyden kaikilla reiteillä.

Reittimallit

Mallit

INDY XCR

Valitse moottori
Tax // Model Engine
Moottori
Väri
Mittaristo

9R INDY XCR 136

Alk. 22 490 € + tk. *
Patriot 9R
Storm Gray / Neon
7S Display

650 INDY XCR 136

Alk. 20 290 € + tk. *
650 Patriot™
Midnight Blue/Indy Red
7S Display
INDY®
INDY XCR
Alk. 18 273 € + tk. *
Performance

Kilpailuissa todistettu suorituskyky

INDY XCR -moottorikelkat tarjoavat huippuluokan kiihtyvyyden, ketteryyden, kestävyyden ja suorituskyvyn kaiken tyyppisille reiteille. Tosielämän suorituskykyä. Testimenestyjä!
Pro-CC telasto
Polaris Race IFS etujousitus ja PRO-CC telasto on loistava kombinaatio nopeaan ja haasteelliseen reittiajoon. PRO-CC telasto on mallia kytketty ja hyvin säädetyn jousituksen ansiosta ajaminen on hallittua ilman turhia pohjaamisia.
Todistettu Patriot-voima.
Valitse salamannopea kierrosherkkyys Patriot 9R:stä, taloudellinen ja tehokas 650 Patriot tai loputon kiihtyvyys 850 Patriotista.
Kuljettajakeskeinen suunnittelu. Helppo hallinta.
INDY XCR Matryx-alustalla on rakennettu valloittamaan reitit. Kapea ohjaamo parantaa kuljettajan yhteyttä kelkkaan, auttaen sinua liikkumaan kelkan ympärillä vertaansa vailla olevalla reittihallinnalla,
Design

Voimaa ja kestävyyttä nopeaan ja kisavauhtiseen reittiajoon.

Kun rakennamme moottorikelkan, rakennamme sen ollaksemme parhaiten sopiva jokaiseen ajotyyliin – ei vain erilainen tarra tai nimi. Jokaista INDY XCR:n osaa tarkastellaan tarkasti, jotta se voi tarjota äärimmäisen kestävyyden ja kilpailuissa todistetun suorituskyvyn reiteillä.
Kilpailuissa testattu jarrutusteho ja kestävyys.
Polaris Race Technology -jarrujärjestelmä tarjoaa erinomaisen tunnokkaan, tehokkaan ja vertaansa vailla olevan kestävyyden. Race -jarrulevy tarjoaa lisääntyneen pinta-alan, joka imee tehokkaasti lämpöä jarrupalasta antaen tasaisen jarrutehon ja vähäisen jarrupalojen kulumisen. Jäähdytyskanava tarjoaa lisääntynyttä jäähdytystä, kun taas Type 81 -jarrupalat kestävät korkeampia lämpötiloja, jotka liittyvät korkeampiin nopeuksiin.
Walker Evans Race iskunvaimennus
Ultra-premium Walker Evans Velocity -iskunvaimentimet on suunniteltu joustaviksi pikkukolhuissa ja hallituiksi suurissa pompuissa. Niissä on 2 tuuman runko lisääntyneen öljykapasiteetin varmistamiseksi koko päivän suorituskyvyn ylläpitämiseksi ja 5/8 tuuman varsi kestävyyden takaamiseksi.
Polaris Race IFS
Täydellinen tasapaino, hallittavuus ja ohjattavuus, jokaiseen vauhtiin ja tilanteeseen.
Technology

Alan johtava teknologia

Polaris-moottorikelkat johtavat tietä teknologiassa, joka parantaa ajokokemustasi. Teknologia on suunniteltu auttamaan sinua suunnittelemaan ajoreittejä, seuraamaan ryhmääsi ja näkemään reitin hämärästä aamunkoittoon.
Suunnittele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS Ride Command tekniikan avulla. Turvallisuutta, hauskaa ja nykyaikaa 7″ kosketusnäytöllä.
Termostaattiohjatut kahvojen ja kaasukahvan lämmitykset on helposti säädettävissä haluamaasi lämpötilaan.
LED NightBlade ajovalot näyttää suunnan pimeinä aikoina.