* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.
INDY VR1

Viimeisin huipputeknologia reittisuorituskyvyssä ja ajoteknologiassa

INDY VR1 tarjoaa unelmien ajokokemuksen maksimaalisella mukavuudella, hallinalla ja alan johtavalla teknologialla. Uutuutena mallivuodelle 2025 mallistoon sisältyy DYNAMIX vaihtoehto, joka ohjaa kaikkien neljän iskunvaimentimen toimintoja erilaisten liikkeiden perusteella ja optimoi näin parhaan mahdollisen ajokokemuksen.

Reittimallit

Mallit

INDY VR1

Valitse moottori
Tax // Model Engine
Moottori
Väri
Mittaristo

BOOST INDY VR1 Dynamix 137

Alk. 26 490 € + tk. *
Patriot Boost
Marmalade Orange
7S Display

850 INDY VR1 Dynamix 137

Alk. 22 990 € + tk. *
850 Patriot™
Marmalade Orange
7S Display

650 INDY VR1 Dynamix 137

Alk. 21 990 € + tk. *
650 Patriot™
Shadow Gray / Black
7S Display
INDY®
INDY VR1
Alk. 21 990 € + tk. *
Performance

Legendaarista suorituskykyä kaikissa reittiolosuhteissa

Haastavilla reiteillä kireine mutkineen todella nopea. INDY VR1 tarjoaa huippuluokan kiihtyvyyden, mukavuuden ja hallinnan.
Markkinoiden edistyksellisin jousitus
Nopeaa ajoa hyvin hoidetuilla reiteillä tai kunnon patikossa – Dynamix määrittelee uudelleen, mikä on mahdollista. Dynamix-aktiivijousitus on suunniteltu toimimaan yhdessä sinun kanssasi, säätäen automaattisesti kaikkia neljää iskunvaimenninta pitääkseen ajoneuvon täydellisesti hallinnassa missä tahansa maastossa. Toimivin älykäs jousitus mahdollistaa nopeamman ajamisen, kovemman menon ja mukavan ajokokemuksen – kaikki samaan aikaan.
Pro-CC telasto
Polaris Race IFS etujousitus ja PRO-CC telasto on loistava kombinaatio nopeaan ja haasteelliseen reittiajoon. PRO-CC telasto on mallia kytketty ja hyvin säädetyn jousituksen ansiosta ajaminen on hallittua ilman turhia pohjaamisia.
Valitse moottori
Kolmella moottorivaihtoehdolla Patriot-perheestä. Valitse taloudellinen ja tehokas 650, Patriot 850 tai ultratehokas Patriot Boost.
Design

Vaivaton hallinta kaikissa reittiolosuhteissa

Kun rakennamme kelkan, rakennamme sen olemaan paras kelkka jokaiseen ajotyyliin. Ei pelkästään erilainen tarra tai nimi. Jokaista osaa INDY VR1:ssä tarkastellaan tarkoin, jotta se tarjoaisi äärimmäisen mukavuuden ja hallinnan vaihtelevissa reittioloissa.
Lopeta puhuminen
Premium Walker Evans Velocity -iskunvaimentimet. Tai valitse vaihtoehtoisesti DYNAMIX-jousitusvaihtoehto, jossa on FOX® Live Valve -iskunvaimentimet.
Polaris Race IFS
Täydellinen tasapaino, hallittavuus ja ohjattavuus, jokaiseen vauhtiin ja tilanteeseen.
Vaihtoehtoiset telamatot kaikenlaiseen maastoon
Valitse kolmesta talamatosta, Ice Ripper jäisiin olosuhteisiin, Cobra hallinnan saavuttamiseksi pehmeällä lumelle, tai Storm maksimaalisen pidon saavuttamiseksi.
Technology

Alan johtava teknologia

Polaris-moottorikelkat johtavat tietä teknologiassa, joka parantaa ajokokemustasi. Teknologia on suunniteltu auttamaan sinua suunnittelemaan ajoreittejä, seuraamaan ryhmääsi ja näkemään reitin hämärästä aamunkoittoon.
Suunnittele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS Ride Command tekniikan avulla. Turvallisuutta, hauskaa ja nykyaikaa 7″ kosketusnäytöllä.
Termostaattiohjatut kahvojen ja kaasukahvan lämmitykset on helposti säädettävissä haluamaasi lämpötilaan.
LED NightBlade ajovalot näyttää suunnan pimeinä aikoina.