Alk. 20 704 € + tk. *
* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.
RMK Khaos Slash

Ultimaattinen dynaamisuus & ketteryys kaikenlaisessa maastossa

RMK Khaos tarjoaa villejä asenteita, dynaamista ja ketterää suorituskykyä.

Syvän lumen mallit

Mallit

RMK Khaos Slash

Valitse moottori
Tax // Model Engine
Moottori
Väri
Mittaristo

BOOST RMK KHAOS 155

Alk. 25 433 € + tk. *
Patriot Boost
Ghost White metallic
7S Display

9R RMK KHAOS 155

Alk. 23 990 € + tk. *
Patriot 9R
Storm Grey / Indy Red
7S Display

9R RMK KHAOS 146

Alk. 20 704 € + tk. *
Patriot 9R
Shadow Gray / Black
7S Display

850 RMK KHAOS 146

Alk. 20 990 € + tk. *
850 Patriot™
Shadow Grey/Black
7S Display
Alk. 0 € + tk. *
RMK®
RMK Khaos Slash
Alk. 20 704 € + tk. *
Performance

Paras vuoristokelkka vain parani - ja tuli entistäkin kevyemmäksi

RMK Khaos tarjoaa välitöntä nostetta lumelle ja salamannopeaa kaasuvastetta. Vuoden 2025 Boost ja 9R PRO RMK -mallit ovat noin 3,2 kg kevyempiä ja niissä on uudelleensuunniteltu kaasunohjausjärjestelmä, noin 2,54 cm matalampi istuin, parannettu astinlautojen puhdistuminen ja kevyt ajovalo, jotka parantavat ergonomiaa ja hallintaa tarjoten parhaan RMK-kokemuksen tähän mennessä.
Kuljettajakeskeinen suunnittelu. Helppo hallinta.
Matryx RMK -alustassa on kapea istuin, tankki ja konsoli, jotka parantavat kuljettajan yhteyttä kelkkaan, kun taas kapea runko mahdollistaa suuremman ketteryyden ja vähemmän vastusta lumessa. Uusi istuinsuunnittelu ja astinlaudat parantavat edelleen kuljettajan liikkuvuutta kelkassa, kun taas uusi kaasujärjestelmä luo paremman ajotuntuman.
Valitse moottori
Kolme moottorivaihtoehtoa Patriot-perheestä. Valitse legendaarisen kestävyyden ja loputtoman kiihtyvyyden tarjoava Patriot 850, erittäin kierrosherkkä ja tehokas Patriot 9R tai turboahdettu Patriot Boost.
Nauti ja liidä!
RMK Khaos telasto on geometrialtaan sellainen, että se tarjoaa optimaalista voimansiirtoa, pitoa ja kevyttä käsiteltävyyttä, yhdessä parhaan vasteen ja kontrollin kanssa kaikilla ajon alueilla. Saatavilla pituuksissa 146, 155 ja 165.
Design

Suunniteltu kaikille takametsien maastoille

Kun rakennamme kelkan, rakennamme sen ollaksemme paras kullekin uniikille ajotyylille. Ei pelkästään erilainen tarra tai nimi. Jokaista osaa tarkastellaan tarkasti, jotta se vastaa sitä, mitä sinä tarvitset ajajana.
QuickDrive2
Quick Drive on alan kevyin voimansiirtotekniikka. QD vähentää liikkuvia massoja ja lisää kaasun reakointia. QD2 on edelleen 10% nopeampi.
RMK® REACT -jousitus™
RMK React -jousitus on kehitetty syvänlumen ajossa tarvittaviin nopeisiin liikkeisiin. Ajaminen on hallittua ja ohjaaminen kevyttä ja tarkkaa. Raideväli on säädettävissä 36-38" välille, kallistuksenvakaaja estää äkilliset liikkeet. Takoalumiini komponentit parantaa kestävyyttä, lisää osien jäykkyyttä ja vähentää painoa.
Suurikokoiset iskunvaimentimet kaikenlaiseen maastoon
Ultra-premium Walker Evans Hi-Lo iskunvaimentimet ovat parhaimmillaan äärimmäisissä vuoristo-olosuhteissa. Ne sisältävät lisäsäiliöt suuremman öljykapasiteetin varmistamiseksi, jotta suorituskyky ja kestävyys säilyvät koko päivän ajan, sekä korkean ja matalan nopeuden puristussäädön hienosäätöön.
Technology

Alan johtava teknologia

Polaris-moottorikelkat johtavat tietä teknologiassa, joka parantaa ajokokemustasi. Teknologia on suunniteltu auttamaan sinua suunnittelemaan ajoreittejä, seuraamaan ryhmääsi ja näkemään reitin hämärästä aamunkoittoon.
Suunnittele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS Ride Command tekniikan avulla. Turvallisuutta, hauskaa ja nykyaikaa 7″ kosketusnäytöllä.
Keskitetty jäähdytysjärjestelmä pitää moottorin jäähdytyksen toivotulla tasolla estäen samalla jään ja lumen kerääntymisen telastoon.