TITAN Adventure 155

Four-Stroke Efficiency. Widetrack Capability.

Alk. 20 490,00 € + tk. *

* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.

Rider Balanced Control

AXYS muotoilu asettaa kuljettajan aina avainasemaan. Kaikissa ajotilanteissa ajo-olosuhteissa.

AXYS runko

AXYS TITAN tarjoaa optimaalisen hallittavuuden kaikkissa ajotilanteissa, ajatko yksin, kaksin, painavalla lastilla tai raskasta lastia vedettäessä. Reitillä ja syvissä lumissa.

TITAN jarrut

Tehokkaat jarrut (jarrulevy integroitu väliakseliin).

TITAN PowderTrac astinlaudat

PowderTracs -astinlaudat ovat tilavat ja kestävät, sekä estää lumen ja jään muodostumisen. Erinomainen ergonomia sek istualtaan että seisten ajamiseen.

Ketteryys syvässä lumessa

TITAN mallin urheilulliset ajo-ominaisuudet huomaa sen ketteryydestä sekä reitillä että syvillä lumilla. Taittoperäinen telasto ei vaadi erityissäätöjä, mikäli ajat matkustajan kanssa, painavalla lastilla tai vedät rekeä. Taittoperä on myös todellinen etu kun peruutat maastossa.

20 x 155 x 1.8 Cobra telamatto

Monipuolinen Cobra telamatto mahdollistaa vaivattoman ajon syvillä lumilla ja tarjoaa loistavan pidon myös reittiajossa. Siinä on kestävä ja jäykkä telaharja, jonka avulla saavutetaan mahdollisimman hyvä pito.

TITAN taittoperätelasto

Taittoperäisen telaston ansiosta ajo-omianuudet ja ketteryys on saatu todella toimivaksi sekä reitillä että syvillä lumilla. Ajaminen ja etenevyys on vaivatonta kaikissa olosuhteissa.

FOX QS3 Clicker iskunvaimennus

Korkeatasoisen Clicker-pikasäädettävän FOX QS3 kaasuiskunvaimennuksen ansiosta ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa (testivoittotasoa).

Huikeat mahdollisuudet

TITAN varustelu on korkeatasoinen sisältäen tavaratilat, kuljettajan ergonomian ja lyömättömömän vetotehon. Power Boosting Regulator antaa mahdollistaa sähkötoimisten lisävarusteiden käyttöön matalilla kierroksilla.

Power Boosting Regulator

Power Boosting -regulaattori tuottaa maksimaalisen virran jo tyhjäkäynnillä käyttöösi.

Veto- ja lastauskykyä

TITAN mallissa on mahtava lastaus- ja vetokyky. Vetokyky on jopa 545kg. Titan vetää enemmän kuin mikään muu vastaava moottorikelkka. Integroitujen L&R varusteiden avulla Titan on todellinen monipuolisuuden mestari.

Jäähdytys lisäteholla

Tehokas jäähdytys sisälten lisäjäähdyttimen takaa luotettavan ja kestävän moottorin toiminna kaikkein raskaimmissa työtehtävissä ja olosuhteissa.

TITAN Aplha -voimansiirto

Kestävä ja luotettava TITAN voimassiiirto. Joheva käytettävyys kaikissa olosuhteissa. Vaihdelaatikossa on nopea, hidas, peruutus ja vapaa alueet.

Integroitu Lock&Ride Versa tila varusteille

Innovatiiviset TITAN tavaratilat tekevät kelkkailustasi mukavaa ja vaivatonta. Tavaratilan lastauskapasiteetti on jopa 39kg ja saat näin kaikki tarpeelliset varusteet ja tarvikkeet mukaan.

Lock&Ride Versa tavaratila

Lock&Ride Versa tavaraboxi ja tavarateline on vahvaa tekoa ja voi kuljettaa varusteesi turvallisesti ja varmasti. Pikakiinnityksen avulla tavaraboxin voi asentaa nopeasti kun sitä tarvitaan. Kysy jälleenmyyjältäsi myös muita tavaratilaratkaisuja.

Suosittu 680 kg sähkövinssi lisävarusteena

Alkuperäinen sähkövinssi voi olla jossakin tilanteissa todella tarpeellinen varuste. Vinsiiä voi käyttää myös kun kelkan moottori käy tyhjäkäynnillä. Vinssin voi asentaa sekä taakse että eteen.

51 litran bensatankki

Iso polttoainetankki tarjoaa pitkän käyttösäteen ja mielenrauhan takametsien haasteisiin. Myös lisäsäiliön kuljetustarve vähenee.

Lock&Ride lisäistuin (vakiovarusteena Adventure 155 mallissa)

TITAN Adventure mallissa on vakiovarusteena Lock&Ride Versa Touring lisäistuin. Myös matkustajan jalkatuet ja kahvalämmittimet ovat vakiovarusteena.

AXYS extra korkea ja suojaava 20" tuulilasi

Erittäin hyvin suojaava tuulilasi on vakiovaruste. Se suojaa kylmältä ja tuiskulta todella hyvin.

Polaris Interactive Diginäyttö

Polaris IDD mittaristossa on täysvärinäyttö joka näyttää kaiken tarpeellisen tiedon, kuten moottorin arvot ja nopeuden. Sen lisäksi IDD -mittaristossa on Bluetooth ja GPS toiminnot. PIDD miitaristo on vaihtoehtona joissakin malleissa ja se on saatavavilla myös lisävarusteena.