RMK Khaos Slash

The Ultimate in Dynamic and Agile All-Mountain Performance

Alk. 19 490,00 € + tk. *

* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.

Välitön nousu lumelle

Matrys Slash malleissa on erittäin kevyt taakse kapeneva telatunneli.

Lyhyt kapeneva telatunneli

Matryx RMK malliston kapeneva telatunneli tarjoaa ylivoimaisen etenevyyden, hallittavuuden ja kevyen ajamisen uskomattomissa lumisyvyyksissä ja -olosuhteissa.

Pro RMK React telasto

RMK React -jousitus on kehitetty syvänlumen ajossa tarvittaviin nopeisiin liikkeisiin. Ajaminen on hallittua ja ohjaaminen kevyttä ja tarkkaa. Raideväli on säädettävissä 36-38" välille, kallistuksenvakaaja estää äkilliset liikkeet. Takoalumiini komponentit parantaa kestävyyttä, lisää osien jäykkyyttä ja vähentää painoa.

RMK Khaos jousitus

RMK Khaos telasto tarjoaa parhaan mahdollisen tasapainon ja pito/ohjaus-ominaisuudet optimaaliseen syvänlumenkelkkailuun.

Ultimaattinen hallinta

Leikattu ja kapeneva telatunneli parantaa ratkaisevasti lumen vastusta ja poistumista. Keveys, ketteryys ja nopea vaste kaasuun on syvänlumenkelkkailun tärkeimpiä ominaisuuksia. Keskitetyn jäähdytysjärjestelmän ja hiilikuitu- ja alumiinikomponenttien avulla tehopainosuhde on markkinoiden ehdotonta eliittiä.

Lyhyt ja kapeneva telatunneli

Matryx RMK malliston kapeneva telatunneli tarjoaa ylivoimaisen etenevyyden, hallittavuuden ja kevyen ajamisen uskomattomissa lumisyvyyksissä ja -olosuhteissa.

Keskitetty jäähdytysjärjestelmä

Kevyen ja keskitetyn jäähdytysjärjestelmän ansiosta lunta ja jäätä ei kerry kelkan rakenteeseen ja näin todellinen ajopaino pysyy matalana.

Vaivatonta kulkua lumella

Kevyempi moottorikelkka on aina myös kevyempi ajaa ja hallita. Matryx Slash mallien kevyen painon ansiosta sen etenevyys on jopa 22% kevyempää lumella.

Huikeaa tehoa

Valitse huipputehokas Patriot Boost tai lyömättömän kierrorherkkä 9R, tarpeesi ja makusi mukaan. Varmaa on että molemmissa moottoreissa on huikea suorituskyky.

Patriot Boost moottori

Patriot Boost moottorissa on kestävä tekniikka ja tarjolla on huuippuluokan tehoa jokaiseen tilanteeseen.

Patriot 9R moottori

Uusin Patriot moottori on 9R. Se tarjoaa uskomattoman kierrosherkkyyden ja kevyen painon tuomat edut.

7S näyttö

Suunnittele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS Ride Command tekniikan avulla. Turvallisuutta, hauskaa ja nykyaikaa 7" kosketusnäytöllä.

Walker Evans Race iskunvaimennus

RMK KHAOS SLASH malleissa on premium Walker Evans Racing Velocity kaasuiskunvaimennus Clicker Ho-Lo pikasäädölllä. Hienosäädä iskunvaimennus juuri omaan käyttöösi.