Pro RMK Slash

Precision and Capability for Technical Trees

Alk. 22 490,00 € + tk. *

* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.

Lyömätöntä syvän lumen suorituskykyä.

PRO RMK tarjoaa välittömän nousun lumelle ja salamannopean vasteen kaasuun. Kapeneva matalavastustelatunneli ja paras mahdollinen telamatto nostavat kevyn RMK mallin lumelle hetkessä. QD2 voimasiirto välittää voiman telalle erittäin tehokkaasti. Täysin uusi 9 325 telamatto parantaa syvänlumen ominaisuuksia entisestään.

Kuljettaja avainasemassa. Huippuergonomia ja ajamisen keveys.

Matryx RMK rungon kapea ajotila tarjoaa huikean ajotuntuman ja hallittavuuden. Kapea Matryx malli mahdollistaa myös paremman ketteryyden ja pienemmän vastuksen lumessa.

Nopea lumelle nousu. Tarkka hallinta.

PRO RMK telaston tasapainoinen ja optimoitu geometria sekä liukurunkorakenne tekevät Polaris RMK malleista lajinsa huippuja. Jäykkä rakenne edesauttaa teknisen ajon ominaisuuksia. Saatavana 155 ja 165 pituuksina.

Valitse tehon tarve.

Kolme Patriot-peheen moottorivaihtoehtoa. Patriot 850, Patriot 9R ja Patriot Boost. Valitse itselleisi mieluisin!

Ultimaattinen hallinta

Matryx RMK malliston suunnittelussa kuljettaja on otettu avainasemaan. Ergonominen ajoasento, kapea istuin ja kapeneva telatunneli tarjoaa ylivoimaisen hallittavuuden ja kevyen ajamisen.

QuickDrive2

Quick Drive on alan kevyin voimansiirtotekniikka. QD vähentää liikkuvia massoja ja lisää kaasun reakointia. QD2 on edelleen 10% tehokkaampi.

PRO-RMK® REACT -jousitus™

RMK React -jousitus on kehitetty syvänlumen ajossa tarvittaviin nopeisiin liikkeisiin. Ajaminen on hallittua ja ohjaaminen kevyttä ja tarkkaa. Raideväli on säädettävissä 36-38" välille, kallistuksenvakaaja estää äkilliset liikkeet. Takoalumiini komponentit parantaa kestävyyttä, lisää osien jäykkyyttä ja vähentää painoa.

Edistyksellisintä tekniikkaa

Suunnittele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS Ride Command tekniikan avulla. Turvallisuutta, hauskaa ja nykyaikaa 7" kosketusnäytöllä.

Kehittynyt tekniikka

Keskitetty jäähdytysjärjestelmä pitää moottorin jäähdytyksen toivotulla tasolla estäen samalla jään ja lumen kerääntymisen telastoon.

Nightblade LED ajovalot

LED NightBlade ajovalot näyttää suunnan pimeinä aikoina.

7S GPS -RideCommand näyttö

Suunnittele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS Ride Command tekniikan avulla. Turvallisuutta, hauskaa ja nykyaikaa 7" kosketusnäytöllä.