2021 RMK Khaos 155 3″ QD

Alk. 17 490,00 € + tk. *

* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.

VÄLITÖN REAKTIO

 • AXYS®-RUNKO

  AXYS®-RUNKO

  Kehittyneen runkotekniikan ansiosta AXYS RMK -mallit nousevat kevyesti lumen pinnalle. Sivurinneajo ja nouseminen ylös tunturiin on erittäin vaivatonta ja varmaa.

 • KHAOS Rear Suspension

  KHAOS Rear Suspension

  The new rear suspension provides transfer and traction for light handling and control and the best response in all riding zones.

 • Pohjoismaisille tunturiseikkailuille!

  Pohjoismaisille tunturiseikkailuille!

  Voimansiirto säädetty alle 1000 m ajokorkeuteen

Rider Balanced Control

 • PRO-RMK® REACT -jousitus™

  PRO-RMK® REACT -jousitus™

  React-etujousituksen ohjausominaisuudet ovat parasta mitä on tarjolla. Ohjaus on kevyttä, tarkkaa ja vaivatonta. Raideväli on säädettävä (916-965 mm), A-tukivarret ja olkatapit ovat takoalumiinia ja kallistuksen vakaaja on vakiovarusteena

Rider Balanced Control

 • UUSI SnowCheck Exclusive QUICKDRIVE 2 (QD2)

  UUSI SnowCheck Exclusive QUICKDRIVE 2 (QD2)

  Esittelemme täysin uuden SnowCheck-valinnaisen QuickDrive (QD2) -tekniikan. QuickDrive on kevyin markkinoilla oleva voimansiirto minimaalisilla hyrrävoimilla tuottaen maximaalisen ketteryyden. QD2-tekniikan avulla voimansiirron kitka vähenee 10%, jolloin moottorin voima siirtyy entistääkin tehokkaammin ja nopeammin telamatolle. Saatavana nyt 2,75" ja 3" -telamatolle.

 • UUSI SnowCheck Exclusive Series 8 -telamatto

  UUSI SnowCheck Exclusive Series 8 -telamatto

  The all-new, SnowCheck exclusive, lightweight Series 8 track features a 3.5” pitch and optimized 2.75” lug for less mass and reduced inertia resulting in quicker response, instantaneous lift and optimum flotation for the ultimate in all-mountain performance.

Lisäetuja

 • PRO-Lite -istuin

  PRO-Lite -istuin

  Vuoristokelkkailu vaatii erilaisen istuimen muotoilun ja sen Polaris® tarjoaa. PRO-Lite-istuin on lyhyempi, jotta voit helposti siirtää jalkaa moottorikelkan yhdeltä puolelta toiselle.

 • LED-valot

  LED-valot

  Kaikissa AXYS®-malleissa on vakiona LED-ajovalot, jotka tuottavat alan parhaan valotehon. LED on 80% kirkkaampi kuin hehkulamppu.

 • MESSAGECENTER-MITTARISTO

  MESSAGECENTER-MITTARISTO

  Helppolukuinen mittaristo, jossa kaikki tärkeimmät toiminnot.

 • POLARIS® IDD/GPS -mittaristo

  POLARIS® IDD/GPS -mittaristo

  Tämä ainutlaatuinen ja alan johtava värinäyttöinen mittaristo tarjoaa tärkeitä tietoja ja ominaisuuksia kuljettajalle, kuten tietoa kelkan suorituskyvystä, Bluetooth ™ toiminnan, GPS-navigoinnin ja kellon. Mallikohtainen varuste.

 • INTEGROIDUT TAVARATILAT

  INTEGROIDUT TAVARATILAT

  Säänkestävät tavatilat pitävät varusteesi kuivana ja kunnossa.

 • Mountain Hoop

  Mountain Hoop

  Re-designed in 2016, the mountain hoop is more ergonomic and has been moved down 2.5" to prevent hitting the rider in the chest when in steeper terrain. Now a once-piece, stylized design, the mountain hoop is made of durable polyurethane material.