2021 800 Titan Adventure

Alk. 17 490,00 € + tk. *

* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.

Rider Balanced Control

 • AXYS®-RUNKO

  AXYS®-RUNKO

  Axys Titan tekniikan ansiosta kuljettajalla on optimaalinen ajokontrolli kaikissa ajotilanteissa ja - olosuhteissa. Alusta on suunniteltu kestämään ja hallitsemaan tilanteet joissa ajat matkustajan kanssa, painoa on paljon ja reki perässä. Axys Titaan on tehty monipuoliseen urheilulliseen hyötykäyttöön. Syvänlumen etenevyys huippuluokkaa ja ajomukavuus on vertaansa vailla.

 • TITAN®-jarrut

  TITAN®-jarrut

  Erikoisjarrulevy

 • TITAN® POWDERTRAC® -astinlaudat

  TITAN® POWDERTRAC® -astinlaudat

  Powder Trac -astinlautojen rakenteen ansiosta lumi ja jää ei keräänny niiden päälle. Rakenne on myös erittäin kestävä ja jäykkä.

Optimaalinen vaihtoehto pohjoismaisille lumille

 • 20 X 155 X 1.8 COBRA -telamatto

  20 X 155 X 1.8 COBRA -telamatto

  Cobra-telamatto on kehitetty monipuoliseen ajoon sekä umpisella että reitillä.

 • TITAN Articulated Rear Suspension

  TITAN Articulated Rear Suspension

  The Articulated Rear Suspension provides outstanding ride and handling in all conditions both on- and off-trail. It delivers a smooth ride on trails and can absorb the bumps off-trail. The suspension geometry has been optimized for confident towing, and the rear section of the skid tips up for easy backing up over obstacles. Plus no adjustments are required when switching between solo or 2-up riding or when hitching a large load.

 • FOX® QS3 CLICKER -ISKUNVAIMENNUS

  FOX® QS3 CLICKER -ISKUNVAIMENNUS

  Todella laadukkaat FOX QS3 Clicker/lisäsäiliö iskunvaimentimet ympäriinsä. Kestävyyttä, kantavuutta ja urheilullisuutta monipuoliseen ajoon.

Lisäetuja

 • POWER BOOSTING -LATAUS

  POWER BOOSTING -LATAUS

  TITAN® suunnittelussa kuljettaja on avainasemassa. Titan innovaatiot hallitsevat äärimmäisiä olosuhteita, kuten vertaansa vailla olevat lastin kuljetus- ja hinausominaisuudet. Power Boosting Regulator tarjoaa maksimaalisen lataustehon tyhjäkäynnillä ja alhaisilla kierrosluvuilla. Alan ensimmäinen Power Boosting Regulator-lataus tarjoaa maksimaalisen sähkötehon tyhjäkäynnillä ja alhaisilla kierrosluvuilla. Tämä takaa kuljettajan mukavuuden, kuten sähkötoimisten lisävarusteiden käytön; lämmitettävät istuimet, kädenlämmittimet, akun latauksen ja muut lisävarusteet.

 • VETO- JA KANTOKYKY

  VETO- JA KANTOKYKY

  TITAN® tarjoaa vertaansa vailla olevat lastaus- ja veto-ominaisuudet. Vetokapasiteetti on uskomattoman hyvä, ja Titan vetää enemmän kuin mikään muu kelkka. Lisäksi Titanissa on integroitu tavaratilajärjestelmä mahdollistaa varusteiden ja tarvikkeiden kuljettamisen helposti ja nopeasti. Screen reader support enabled. TITAN® tarjoaa vertaansa vailla olevat lastaus- ja veto-ominaisuudet. Vetokapasiteetti on uskomattoman hyvä, ja Titan vetää enemmän kuin mikään muu kelkka. Lisäksi Titanissa on integroitu tavaratilajärjestelmä mahdollistaa varusteiden ja tarvikkeiden kuljettamisen helposti ja nopeasti.

 • JÄÄHDYTINJÄRJESTELMÄ

  JÄÄHDYTINJÄRJESTELMÄ

  Kestävä ja tehokas jäähdytysjärjestelmä takaa moottorin luotettavan toiminnan äärimmäisissä olosuhteissa. Jäähdytin on strategisesti asennettu täydelliseen jäähdytysilmavirtaan, eikä se kerää lunta tai jäätä.

 • TITAN® ALPHA -VAIHTEISTO

  TITAN® ALPHA -VAIHTEISTO

  Kestävä ja luotettava TITAN®-voimansiirto mahdollistaa sujuvan vaihteiden käytön äärimmäisissä olosuhteissa ja tilanteissa. Vetoalueet ovat nopea, hidas, peruutus ja vapaa.

 • INTEGROIDUT LOCK & RIDE® TAVARATILAT

  INTEGROIDUT LOCK & RIDE® TAVARATILAT

  Innovatiivinen, TITAN®-tavaratilajärjestelmä optimoi lastin kuljettamisen, mukavuuden ja turvallisuuden. Tavaraa voi ottaa mukaan n.40 kg matkustajan lisäksi.

 • LOCK & RIDE® VERSA TAVARATELINE JA TAVARABOXI.

  LOCK & RIDE® VERSA TAVARATELINE JA TAVARABOXI.

  Lock & Ride® Versa tavaraboxi ja tavarateline ovat lisävarusteena TITAN®-seikkailuun ja pitävät lastin turvallisena ja suojattuna. Helppo ja nopea asennus.

 • INTEGROITU SÄHKÖVINSSI (680KG) LISÄVARUSTEENA

  INTEGROITU SÄHKÖVINSSI (680KG) LISÄVARUSTEENA

  Monipuolinen ja liikkuva vetovoima on saatavilla kaikkialla tämän tehokkaan vinssin avulla. Sitä voidaan käyttää kelkan moottorin ollessa tyhjäkäynnillä tai pois päältä. Asennus kelkan takaosaan. Voit vetää jumittuneita ajoneuvoja ja erilaisia kohteita kuten puunrunkoja ym. Screen reader support enabled. Monipuolinen ja liikkuva vetovoima on saatavilla kaikkialla tämän tehokkaan vinssin avulla. Sitä voidaan käyttää kelkan moottorin ollessa tyhjäkäynnillä tai pois päältä. Asennus kelkan takaosaan. Voit vetää jumittuneita ajoneuvoja ja erilaisia kohteita kuten puunrunkoja ym.

 • POLTTOAINETANKKI 53 L

  POLTTOAINETANKKI 53 L

  Iso polttoainesäiliö tarjoaa pidemmät matkat ilman välitankkauksia, yksinkertaisesti enemmän mielenrauhaa. Lisäpolttoaineen kuljettamisen tarve on pienempi.

 • LOCK & RIDE® VERSA TOURING- MATKUSTAJAN ISTUIN LISÄVARUSTEENA

  LOCK & RIDE® VERSA TOURING- MATKUSTAJAN ISTUIN LISÄVARUSTEENA

  Lock & Ride® Versa Touring - matkustajan istuin on lisävaruste TITAN® SP mallissa.

 • AXYS® KORKEA JA LEVEÄ TUULILASI

  AXYS® KORKEA JA LEVEÄ TUULILASI

  Erinomainen ajoviiman suoja ja parantaa ajomukavuutta.

 • POLARIS® IDD/GPS -mittaristo

  POLARIS® IDD/GPS -mittaristo

  Tämä ainutlaatuinen ja alan johtava värinäyttöinen mittaristo tarjoaa tärkeitä tietoja ja ominaisuuksia kuljettajalle, kuten tietoa kelkan suorituskyvystä, Bluetooth ™ toiminnan, GPS-navigoinnin ja kellon. Mallikohtainen varuste.